Smanjite troškove obračuna zarada i kadrovske službe

3-mjeseca-gratis
Konto’s opet pruža 3 mjeseca GRATIS usluga novoosnovanim firmama
May 13, 2015
vw-camper-336606_1280
Šta sve turističke agencije treba da znaju o PDV-u
June 25, 2015
Show all

Smanjite troškove obračuna zarada i kadrovske službe

2656-infographics-1100024870-10182013

Jedan od prioriteta u radu svake kompanije je smanjenje troškova poslovanja, svakako uz povećanje profita.

Upravo zbog toga smo kreirali posebnu uslugu obračuna zarada, tj. outsourcing obavljanja poslova kadrovske službe i obračuna plata za vaše zaposlene.

Pitate se zašto bi nama prepustili poslove obračuna plata i kadrovske službe?

  1. Povećaćete efikasnost jer ćete svoje postojeće ljudske resurse efikasnije iskoristiti i preusmjeriti na druge poslove unutar vaše kompanije, sa ciljem povećanja prihoda i profita.
  2. Smanjićete troškove, jer vam programi za obračun zarada koje ste do sada plaćali više neće biti neophodni, taj trošak će postati suvišan. Uštedićete na organizaciji internog sektora za ovu svrhu i edukaciju zaposlenih.
  3. Ukupne troškove kadrovske službe i službe za obračun plata SMANJIĆETE ČAK I DO 50%!
  4. Obračun zarada vršimo uz pomoć najnovijih računovodstvenih programa. Osim obračuna, pružamo kompletne prateće obrasce koji se tiču zarada zaposlenih (obrasce za potrebe Poreske uprave, obračunske liste, isplatne liste, administrativne zabrane, itd.)
  5. Zato što ćemo mi za Vas preuzeti poslove kao što su prijave i odjave radnika na osiguranje, pripremu dokumentacije za trudnička i porodiljska bolovanja.
  6. Zato što nećete više zavisiti od čestih izmjena zakona koji regulišu poslovanje privrednih subjekata i poresku politiku u Crnoj Gori i zato što ažurno pratimo zakonske promjene i edukujemo se o njihovoj primjeni.
  7. Plate vaših zaposlenih uvijek će biti dostavljene na vrijeme, u okviru dogovorenog roka, bez kašnjenja i izgovora.

Agencija Konto’s se specijalizovala za pružanje usluga obračuna plata (outsourcing obračuna zarada) koje pružamo našim klijentima. Pored usluge obračuna zarada, Kontosu možete prepustiti kompletne poslove iz oblasti kadrova i ljudskih resursa koje ste do sada interno radili u vašoj kompaniji.
Sa partnerom poput Agencije Konto’s, svoju poslovnu energiju možete usmjeriti na ostvarenje drugih poslovnih ciljeva.

Kompanije koje posluju u Crnoj Gori, korisnici naših usluga, dobijaju kompletnu uslugu, ostvaruju uštedu u poslovanju, zakonsku pokrivenost i sigurnost!
Spisak naših klijenata za ovaj i druge servise možete pogledati na stranici Naši klijenti.

p4-pravne-analize

Comments are closed.