O nama

Želimo da budemo dio Vašeg uspjeha!

Ko smo mi?

Konto's Consulting agencija je specijalizovana za poslove iz oblasti finasija i računovodstva, privrednog prava i marketinga. Osnovani smo sa ciljem da naši klijenti na jednom mjestu mogu dobiti sve potrebne usluge za ostvarenje poslovnog uspjeha..

  • proaktivan način rada
  • pouzdana profesionalna softverska rješenja
  • jednostavno, efikasno i sa osmijehom
  • podrška u svakom trenutku

Zašto odabrati Konto's Consulting?

Usluge našim klijentima pružamo pod vodjstvom diplomiranih ekonomista i diplomiranih pravnika, uz asistenciju tima advokata koji su u Agenciji Konto's angažovani kao spoljni saradnici. Upravo ovaj vidi saradnje je garancija kvaliteta u pružanju usluga iz oblasti finansija, računovodstva i privrednog prava. Kreativnost i inovacije nas krase u pružanju marketing usluga.

11

godina iskustva


Tokom kojih rastemo zajedno sa našim klijentima.
112

klijenata


Kompanije koje su nam pružile povjerenje u poslu.
435

obračuna zarada


...koje radimo za naše klijente i njihove zaposlene
39

novoosnovanih preduzeća


... za sve one koji žele da osnuju kompaniju u Crnoj Gori

Konto's Consulting tim

Iskusan tim koji ima pametna rješenja za svakog pojedinačnog klijenta, sa besprekornim kvalitetom usluge

Bojan Andrejević

Izvršni direktor

bojan@kontos.co.me

069 299 909


Diplomirani ekonomista, rođen u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, 1983. godine. Diplomirao je na Univerzitetu Crne Gore, na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Gimnaziju „Slobodan Škerović“ završio je u Podgorici. U toku studija iskustvo je sticao u radu NVO sektora. Po završetku studija profesionalnu karijeru započeo je na poslovima finansija i računovodstva. Govori engleski jezik.

Miloš Konatar

Finansijski savjetnik

milos@kontos.co.me

069 417 117


Diplomirani ekonomista, rođen u Podgorici, Crna Gora, 1983. godine. Diplomirao je na Univerzitetu Crne Gore, na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Gimnaziju „Slobodan Škerović“ završio je u Podgorici. U toku studija iskustvo sticao u radu studentskih organizacija. Društveni aktivizam nastavio i poslije studija. Profesionalnu karijeru započeo je na poslovima finansija i računovodstva. Govori engleski jezik.

Slađana Andrejević

Računovođa

sladja@kontos.co.me

069 605 886


Diplomirani ekonomista, rodjena u Podgorici, Crna Gora, 1988. godine. Diplomirala je na Univerzitetu Crne Gore, na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Gimnaziju „Slobodan Škerović“ završila je u Podgorici. Profesionalnu karijeru započela je kao pripravnik u agenciji Konto’s na poslovima računovodstva od 07.06.2012. godine. Govori engleski jezik.

Jadranka Sjekloća

Računovođa

jadranka@kontos.co.me

020 674 785


Diplomirani ekonomista, rodjena u Podgorici, Crna Gora. Diplomirala je na Univerzitetu Crne Gore, na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Profesionalnu karijeru gradi već 20 godina na poslovima finansija, poreskog savjetovanja i računovodstva.

Gordana Tomašević

Računovođa

goca@kontos.co.me

020 674 785


Diplomirani ekonomista, rođena 1971. godine u Bijelom Polju. Diplomirala je na Univerzitetu Crne Gore, na Ekonomskom fakultetu u Podgorici. Profesionalnu karijeru ostvarila na poslovima računovodstva i finansija. Saradnik u agenciji Konto’s od aprila 2021. godine.

Anisa Nina Međedović

Računovođa

nina@kontos.co.me

020 674 785


Diplomirani ekonomista, rođena u Bijelom Polju. Diplomirala je na Univerzitetu Donja Gorica, na Fakultetu za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis u Podgorici. Profesionalnu karijeru započela je na poslovima računovodstva od 2015. godine. Govori engleski jezik.

Naši saradnici

Milena Vujisić

Advokat

milena.vujisic@vujisiclaw.com

067 422 922


Advokat, diplomirani pravnik, rodjena u Podgorici, Crna Gora, 1983. godine. Diplomirala je na Univerzitetu Crne Gore, na Pravnom fakultetu u Podgorici. Gimnaziju „Slobodan Škerović“ završila je u Podgorici. Profesionalnu karijeru započela, kao pripravnik, a kasnije i kao advokat u Advokatskoj kancelariji „Velimirović i partneri“. Oktobra 2012. godine osniva sopstvenu Advokatsku kancelariju „Vujisić“. Tokom karijere specijalizovala se za oblast privrednog prava. Govori engleski jezik.

Nikola Terzić

Advokat

terzic@law-office.me

067 604 094


Advokat, diplomirani pravnik, rodjen u Podgorici, Crna Gora, 1984. godine. Diplomirao je na Univerzitetu Crne Gore, na Pravnom fakultetu u Podgorici. Gimnaziju „Slobodan Škerović“ završio je u Podgorici. Tokom studija bio je Generalni sekretar Evropskog udruženja studenata prava u Crnoj Gori (ELSA Montenegro). Profesionalnu karijeru započeo u advokatskoj kancelariji Moravčević-Vojnović-Zdravković u saradnji sa Schoenherr/om u Beogradu, kao pravni konsultant. Specijalizovao se za oblast privrednog prava. Govori engleski jezik.

Tijana Živković

Advokat

zivkovic@law-office.me

069 868 054


Advokat, diplomirani pravnik, rodjena u Pljevljima Crna Gora, 1986. godine. Diplomirala je na Univerzitetu Crne Gore, na Pravnom fakultetu u Podgorici. Članica Udruženja pravnika od 2010. godine, kao i Advokatske komore od 2012. godine. Tokom studija bila članica Evropskog udruženja studenata prava u Crnoj Gori (ELSA Montenegro). Profesionalnu karijeru je započela u oblasti privrednog prava, kao pripravnik, u Advokatskoj kancelariji „Ćupić“. Od 2012. godine radi kao samostalni advokat. Govori engleski jezik.

Ana Ponoš

Prevodilac i sudski tumač

ana.ponos@gmail.com

067 58 11 77


Diplomirani profesor i prevodilac engleskog jezika, rodjena u Šibeniku, Republika Hrvatska 1985. godine. Diplomirala na Univerzitetu Crne Gore, na Filozofskom fakultetu u Nikšiću (Institut za strane jezike u Podgorici). Postavljena za sudskog tumača rješenjem Ministarstva pravde. Osim prevođenja, od 2008. godine radi u odnosima sa javnošću i marketingu.