Moderniji pristup poslu tražio je i novi brend – zato je tu sova Sofronije!

DIGITALNI_SERTIFIKAT_CRNA_GORA
Šta je i da li ste u obavezi da imate digitalni sertifikat
March 6, 2017
Capturemap
VAŽNO: Centralni registar privrednih subjekata ima novu adresu
June 16, 2017
Show all

Moderniji pristup poslu tražio je i novi brend – zato je tu sova Sofronije!

Kontos-Consulting-Podgorica-Montenegro-Finance-Bookkeeping

Nije rijetkost da, kada se govori o rebrendiranju, većina ljudi pomisli samo na najvidljivije izmjene – promjene u imenu, logotipu ili bojama određenog brenda. Međutim, rebrendiranje podrazumijeva više od toga i ne tiče se samo forme, već i sadržaja.

Naime, brend nije isto što i vizuelni identitet. Brend je imidž ili reputacija, formirana od strane klijenata i partnera. To je njihovo mišljenje o nama, našoj kompaniji ili usluzi. Ta reputacija je rezultat zbira našeg vizuelnog identiteta, poruka koje šaljemo, kvaliteta usluga koje nudimo, kao i svih naših postupaka.

Kontos-Consulting-Podgorica-Montenegro

Kada smo odlučili da Agenciju Konto’s “dotjeramo”, počeli smo da razmišljamo o tome kako da imidž i poslovanje prilagodimo savremenom načinu života kako bismo klijentima pružili baš ono što im je potrebno u pravom trenutku. Bilo nam je važno da naša agencija za računovodstvo i finansijsko savjetovanje postane pristupačna i korisna svima – od malih preduzetnika do velikih korporacija.

Svaki klijent Agencije Konto’s ima svog posebnog knjigovođu. Dakle, sve poslove za klijenta obavlja jedna osoba sa kojom klijent kontaktira u našoj agenciji i koja u svakom trenutku može pružiti neophodne informacije. Iskustvo je pokazalo da ovaj pristup klijentu olakšava saradnju i stvara neophodno uzajamno povjerenje.

Kontos-Consulting-Podgorica-Montenegro-usluge

Izgradnja novog brenda na ovaj način tražila je veliki trud, kako bi se složenost finansijskih usluga predstavila na jednostavan način i izgradio ugled brenda koji je optimističan, aktivan i praktičan, a istovremeno i dostupan svima.

Reakcije na vizuelni rebranding već su sjajne – naša sova Sofronije je osvojio naše klijente i postao prepoznatljiv simbol naše kompanije. Uvjereni smo da će klijenti cijeniti napore uložene u ovaj proces, i da će Konto’s Consulting biti primjer kako predstaviti finansijske usluge na prijemčiv način.

[kudos to: Ivana Vujošević, grafički dizajner, autor logotipa]

Kontos-Consulting-Podgorica-Montenegro-rebranding

 

Comments are closed.