Zašto svakoj kompaniji treba community menadžer?

dio-vaseg-uspjeha2
Želimo biti dio Vašeg uspjeha!
October 10, 2014
starting-your-own-business
Želite da registrujete firmu u Crnoj Gori?
January 12, 2015
Show all

Zašto svakoj kompaniji treba community menadžer?

work-watch-laptop

Community Manager  ili menadžer društvenih mreža u našoj agenciji je osoba koja za klijenta kreira i održava sadržaj na društvenim mrežama.

Generalno rečeno, community menadžer priprema i prilagođava različite vrste sadržaja  za postavljanje na društvenim mrežama; osim toga, ova brine o širenju online zajednice zainteresovane za proizvod ili brend.

Međutim, jasno je da veoma mali broj kompanija zaista i ima dovoljne interne resurse i zaposlenog koji bi radio samo ovaj posao, a da pritom odgovori na značajne zahtjeve: poznavanje online zajednice i komunikacije, društvenih mreža i može da prati razvoj u ovoj oblasti.

Upravo zato sve veći broj kompanija traži agenciju koja im može pružiti uslugu community menadžmenta.

Ako ne i ranije, u Crnoj Gori su u 2012. i 2013. godini kompanije shvatile da je nedopustivo da ne budu na društvenim mrežama – jer njihova konkurencija sasvim sigurno već jeste.

man-coffee-cup-pen-small

Naoko Marketing pruža usluge community menadžmenta za male kompanije, ali i velike korporacije – od kreiranja i postavljanja sadržaja, osluškivanja potreba, komentara i kritika online zajednice, do organizovanja anketa i nagradnih igara.

A vaši rezultati na društvenim mrežama biće vidljivi već NAOKO!

Pogledajte usluge koje vam nudimo na www.naokomarketing.me

 

 

Comments are closed.